Highlight: Raalte Centrumvoor veilig en safe winkelen ben je in Raalte op de juiste plek!

Home Highlights

8 resultaten in Highlights

Aangescherpte maatregelen

Geplaatst op: 16 dec 2020

Vanwege de aangescherpte maatregelen is het niet mogelijk om te winkelen bij de niet essentiële winkels in het centrum van Raalte. Ook de horeca blijft voorlopig gesloten. De ondernemers zijn creatief en proberen zoveel mogelijk de consument toch te bedienen. Als afhalen niet mogelijk is, dan wordt er thuisbezorgd. Wij kijken nu al uit naar het moment waarop de deuren van de niet essentiële winkels en horeca weer geopend mogen worden. Voorlopig houden we vast aan die highlight!

Feestdagen 2020

Geplaatst op: 20 nov 2020 Bekijk de video

Beleef de feestdagen in het centrum van Raalte. De ondernemers heten u van harte welkom.

Kraspasactie in het centrum van Raalte

Geplaatst op: 1 sep 2020

Van 31 augustus tot en met eind september ontvang je bij aankoop bij één van de deelnemende winkels in het centrum van Raalte een gratis Kraspas. Met deze Kraspas maak je kans op mooie prijzen. De uitgifteperiode is tot en met eind september (op=op). Klik hier voor meer informatie en deelnemende winkels.

Koopzondag in het centrum van Raalte

Geplaatst op: 10 aug 2020

Gezellige koopzondag op 30 augustus in het centrum van Raalte. De deelnemende winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Aan de praattafel van Kiek An

Geplaatst op: 23 jun 2020 Bekijk de video

Aan de praattafel van Kiek An gaat het over onderwerpen die Salland bezig houdt.
In aflevering #2 “Doorpakken Salland helpt projecten en Beleef Raalte loodst centrum door coronacrisis”  wordt o.a. besproken hoe Beleef Raalte het Raalter winkelcentrum door coronacrisis loodst.

Beleef de zomer in Raalte

Geplaatst op: 20 jun 2020 Bekijk de video

Beleef Raalte in de zomer, of beleef de Zomer in Raalte….
En heb jij al een idee hoe je een zomerse dag in Raalte invult, wij doen voorzetje. Kom naar Raalte! Er is zo veel te doen en te zien.

Beleef Raalte in Coronatijd

Geplaatst op: 8 mei 2020 Bekijk de video

Ondernemers uit het centrum van #Raalte ontmoeten je graag. Afgelopen week heeft Jesper de Bruijn samen met Henny Zomer, centrummanager een aantal ondernemers in #Raalte bezocht en de ondernemers hebben een boodschap achtergelaten.

Heb je BeleefRaalte.nl al bezocht

Geplaatst op: 23 apr 2020 Bekijk de video

Inmiddels zijn er al heel veel mensen je voorgegaan. We zijn nog niet zo lang met deze website in de lucht, maar inmiddels is al meer dan 25.000 keer een pagina geopend op het platform van BeleefRaalte.nl. En daar zijn we natuurlijk blij mee.

Even kort over het ontstaan. We zagen begin maart dat het Corona-virus dichter en dichter bij kwam en dat de impact van dit virus op onze samenleving groot is. Niet langer praten, maar doen, dat was het advies. En de ondernemers uit het centrum van Raalte hebben de handen in een geslagen en hebben in korte tijd het →